La pavaje sau pavele preturile sunt la fel de importante ca si calitatea

La pavaje sau pavele preturile sunt la fel de importante ca si calitatea. Se pot comanda online cu transport in Romania

La pavaje sau pavele preturile sunt la fel de importante ca si calitatea

Dupa o zi incarcata la servciciu, de stat in trafic sau „la coada” la supermarket vrei sa te refugiezi si sa te relaxezi in confortul casei sau curtii tale.

Gradina este un spatiu deschis, amenajat in aer liber, care incorporeaza elemente naturale (roci, pietre, plante) si elemente create de om al caror scop este estetic dar in special recreativ.   

In cazul unei gradini expozitionale (ex: gradina expozitionala Semmelrock) intre elementele ce compun designul trebuie sa fie deplina armonie.

Aleile si obiectele de arhitectura trebuie sa se potriveasca cu stilul gradinii si al casei.

In functie de stilul ales aleile pot fi amenajate cu pavaj din piatra naturalas sau cu pavaj din prefabricate de ciment.

Un criteriu foarte important de care trebuie sa tinem cont cand alegem un pavaj este rezistenta, materialele naturale (granit, bazalt) exploatate in conditii normale au o durata de viata foarte lunga.

Pavajul din piatra naturala are un aport foarte mare si de-a lungul anilor acesta nu si-a pierdut valorile. Acesta se numara in continuare in topul preferintelor designerilor si al specialistilor in amenajari exterioare. Piatra naturala reprezinta una dintre cele mai elegante solutii de amenajare a gradinilor.

Se deosebesc trei mari stiluri de amenajari exterioare cu pavaj: stilul classic, stilul rustic, stilul modern.

Pentru stilul clasic alegem un model de pavaj clasic cu linii simple de forma dreptunghiulara sau patrata. Cel mai reprezentativ model pentru acest stil este Pavajul clasic de la Semmelrock. Pavelele din această gamă rezolvă problemele care intervin la montaj într-un mod ingenios. Alegeţi pavelele din beton rotunde, mari şi mici, din gama Pavaj clasic şi veţi putea hotărî chiar dumneavoastră felul în care vor fi aşezate.


Pentru a creea un stil rustic avem nevoie de pavaje cu forme neregulate, antichizate. Cel mai reprezentativ model este Appia antica rosu volcanic sau gri antichizat de la Semmelrock. Naturaletea si rezistenta sporita a acestui tip de pavaj ne amintesc ca frumusetea nu tine cont de trecerea timpului. Sunt solutia ideala pentru o atmosfera calda, un aspect natural si o rezistenta sporita atat pentru terasele din apropierea casei, cat si pentru alei sau zone de promenada.


Pentru stilul modern se folosesc pavaje de dimensiuni mari de forma patrata sau dreptunghiulara. Modelul recomandat este AirPave Panama produs de Semmelrock. PANAMA se adapteaza abil oricarui stil. Liniile clare, culorile calde si formatul generos transforma orice terasa intr-un lounge atractiv. Prin finisajul discret de piatra este creata o ambianta deosebit de eleganta.


Daca vrei totusi o amenajare aparte a gradinii tale pavajul ECOgreen este solutia ideala. Acesta aduce o eleganta deosebita parcarilor si cailor de acces.

Sistemul de montare special, cu spatiu intre pavele ce permite umplerea rosturilor cu criblura sau vegetatie, este una din caracteristicile specifice gamei ECO.

Pavelele ECOgreen scot din anonimat drumurile publice, caile de acces spre garaje si locurile de parcare daca sunt exploatate distantele dintre pavele. Cu pavelele ECOgreen, suprafetele amenajate devin mult mai atragatoare si faciliteaza filtrarea apelor pluviale.

 

Pentru a creea un stil unitar al spatiului amenajat, zidul gardului, treptele si suporturile pentru flori trebuiesc placate cu modele complementare modelului de pavaj folosit. Astfel obtinem un design armonios al spatiului amenajat.

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal.

Recenzii video

"Am cumparat de la Vindem-ieftin.ro si tocmai descarcam marfa."

Vezi mai mult in clipul video.

Luminita - Tecuci

Vreau sa las necesarul meu

"Am cumparat de la Vindem-ieftin.ro si ii multumesc Doamnei Steliana pentru corectitudine!"

Vezi mai mult in clipul video!

Moldoveanu - Mera

Vreau sa las necesarul meu

Pavaj  Rettango 30x20x6cm cumparat de la Vindem-ieftin.ro "

Vezi mai mult in clipul video

Eugen - Brasov

Vreau sa las necesarul meu

Daca acest articol v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

https://vindem-ieftin.ro/utile/

https://diviziadefier.ro/blog/

https://diviziadeacoperisuri.ro/blog/

Vezi oferte pentru alte produse: CLICK AICI!

De ce sa iti cumperi pavajul mai scump din depozite si hypermarketuri!

tel: 0784 433 844
0784 433 852
0784 433 854
0238 560 000

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):

  * Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR "Click pentru detalii"