Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.diviziadepavaje.ro SC Ind Cema International SRL si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

Diviziadepavaje poate, la discretia sa , sa modifice sau sa revizuiasca acesti termeni in orice moment , prin actualizarea acestei pagini web. Sunteti legat de orice modificare sau revizuire si ar trebui sa vizitati aceasta pagina in mod periodic pentru a revedea termenii.

1.SERVICIILE

Site-ul (diviziadepavaje.ro) este un site care faciliteaza vanzarea online de materiale de constructii.

2.DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site este proprietatea IND CEMA INTERNATIONAL SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.diviziadepavaje.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor IND CEMA INTERNATIONAL SRL.

3. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL respecta legile in vigoare privitoare la confidentialitatea datelor si garanteaza folosirea datelor oferite de utilizatori sai doar in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si procesarea comenzilor, stabilirea contactului cu clientii, pentru informatii despre oferte).

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL nu incurajeaza spamul.

SC Ind Cema International SRL nu furnizeaza, nu ofera, nu face schimb cu terti datele oferite de clienti sai, decat cu acordul explicit al acestora. SC Ind Cema International SRL nu face publice datele furnizate de clientii sai. La solicitarea scrisa (e-mail, fax) sau telefonica a clientilor, datele furnizate sunt sterse din baza noastra de date.

SC Ind Cema International SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile pierdute ca urmare a unor erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau a actiunilor unor terte persoane.

SC Ind Cema International SRL isi reverva dreptul de a-si selecta clientii si sa refuze colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in baza noastra de date comenzi anulate succesiv, facturi neachitate sau intarziate, livrari refuzate.

4. PRODUSE, OFERTE, DISCOUNT-URI

Produsele afisate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Plata produselor se face in avans. Dupa caz, in urma unui contract negociat cu unul din operatorii nostri platile pot fi esalonate.

Produsele comercializate prin intermediul nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/ sau aviz si certificat de garantie daca este cazul.

ATENTIONARE

La livrarea produselor, va rugam verificati cu atentie cantitatea si starea acestora.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau institutii, care constata neconcordante privind cantitatea sau starea produselor, in afara prezentei delegatului(soferului).

Preturile afisate nu includ transportul si paletii.  Taxele se vor calcula ulterior.

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):

  * Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR "Click pentru detalii"