Pavajul vibropresat si pavajul clasic – Diferenta dintre acestea –

pavajul vibropresat 8902erryn8923ryn923rym9-min (1)

Pavajul vibropresat si pavajul clasic – Diferenta dintre acestea –

Pavajul vibropresat si pavajul clasic – Diferenta dintre acestea este :

Pavajul clasic este destul de atragator si aspectuos, la fel de usor de montat dar rezistenta este un punct slab deoarece nu rezista la traficul intens sau la supratonaj.

Acesta daca este supus traficului intens sau greutatii foarte mari incepe usor usor sa se macine fiind necesara schimbarea totala a zonei pavate.

Probabil te intrebi de ce?

Pentru ca acesta daca nu este vibropresat prinde niste camere de aer foarte mici in interiorul acestuia si datorita presiunii indelungate aerul incearca sa gaseasca o cale de iesire.

In momentul in care acest lucru se intampla pavajul incepe sa se macine datorita golurilor care trebuie umplute cu ceva si acel ceva este materialul din care este facut pavajul in timp producandu-se macinarea si eventual craparea pavelelor.

Vibropresatia este necesara deoarece avem un exemplu clar: pavajul dublu T (pavaj autoblocant, pavaj tip I…. etc).

Acesta se foloseste pentru alei, benzinarii, strazi circulate intens, parcuri si alte zone cu trafic intens fie uman sau de masini.

Avand o structura prin care pavelele se blocheaza una in alta acesta nu permite deplasarea lor nicicum.

Fiind si un pavaj vibropresat, asta inseamna ca golurile de aer nu sunt prezente, automat rezistenta la stres este mult mai ridicata.

Acesta este ideal pentru benzinarii deoarece, datorita greutatii masinilor si a miscarii rotilor acestora nu se muta nici macar 1mm datorita formei sale autoblocante ce fixeaza dalele una in cealalta nepermitand deplasarea lor creand apoi denivelari.

Daca ati face cumva greseala sa achizitionati pentru benzinarie sau un spatiu de depozitare unde circula masini cu tonaj mare pavaj care nu este vibropresat, o data la cateva luni ar trebuii sa il schimbati pe tot datorita circulatiei si a greutatii foarte mari la care este supus pavajul.

Acesta macinandu-se si eventual crapandu-se.

Daca esti interesat sa pavezi un spatiu cu acest tip de pavaj verifica ofertele noastre – CLICK AICI!

Recenzii video

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

Vezi oferte pentru alte produse: CLICK AICI!

De ce sa iti cumperi pavajul mai scump din depozite si hypermarketuri!

tel: 0784 433 844
0784 433 852
0784 433 854
0238 560 000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 2 =

Doar asa cumperi mai IEFTIN!

Translate »