Design Urban Pavajul

Design Urban Pavajul

Design Urban Pavajul

Datorita evolutiei rapide a societatii si a fenomenului de globalizare, a luat nastere conceptul de design. In decursul anilor, design-ul peisajelor urbane a fost schimbat de evolutia ideilor pe care comunitatea le avea asupra mediului de viata. In zonele urbane acest concept valorifica identitatile si intareste imaginea interna si externa. Elementele de design trebuie sa exprime confort si sa atraga placut atentia persoanelor cu care intra in contact.

Pentru un impact vizual cat mai placut, urbanistii s-au axat pe estetizarea de proiecte rezidentiale sau comerciale de amploare. Estetizare de alei, trotuare, piete, spatii de parcare sau zone de acces auto. Acestia au implementat un sistem aparte pentru infrumusetarea acestor zone- montarea de pavele. Pe langa aspectul placut pe care il ofera parcurilor sau oricarei alte zone, pavajele reprezinta un avantaj din mai multe puncte de vedere.

Acestea sunt prefabricate din beton normal vibropresat prin imbinarea a doua straturi: suprafata finisata din beton de protectie rezistent la uzura si stratul de baza din beton cu rezistenta ridicata la solicitari mecanice.

Pavelele se pot monta si demonta foarte usor, au stabilitate si rezistenta in timp. Ele reprezinta o solutie buna datorita calitatii si rezistentei la inghet-dezghet, fisuri, abraziuni. Face fata cu succes traficului pietonal cat si celui rutier fara întreținere costisitoare.

Pentru traficul intens din benzinarii, spalatorii cu fise strazi circulate intens, parcuri este folosit in special pavajul autoblocant. Fiind un pavaj vibropresat golurile de aer sunt inexistente, acest lucru sporind rezistenta la stresul de orice natura. Avand o structura prin care dalele de pavaj se blocheaza una in alta acestea raman fixe formand o structura stabila si solida.

Un mare avantaj al pavajelor este ca poate fi folosit imediat dupa ce a fost montat, nu trebuie sa astepti sa se usuce. Aplicarea pavelelor se poate realiza atat pe o suprafata betonata cat si pe sol. Este in acest caz nevoie de o pregatire adecvata a substratului.

Culorile atractive, varietatea de modele şi posibilitatile de aranjare, va deschid perspective nebanuite de personalizare a diferitelor zone.

Alege sa pasesti pe o alee realizata dintr-un pavaj de calitate, cu design deosebit ce iti plimba pasii in dimensiunea moderna urbana.

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal.

Daca acest articol v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

https://vindem-ieftin.ro/utile/

https://diviziadefier.ro/blog/

https://diviziadeacoperisuri.ro/blog/

Vezi oferte pentru alte produse: CLICK AICI!

De ce sa iti cumperi pavajul mai scump din depozite si hypermarketuri!

tel: 0784 433 844
0784 433 852
0784 433 854
0238 560 000

 

Ai alerta pusa?

Clientii nostri economisesc 10-15% fata de preturile din depozite si hipermarketuri!

La fiecare 10 zile primesti noutati!

De ce sa cumperi mai scump aceleasi produse?

  Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR > "Click pentru detalii"

  image
  Vindem-Ieftin FB Share
  image

  Doar asa cumperi mai IEFTIN!

  TU CE AI NEVOIE?


  NUMAR DE TELEFON:


  EMAIL (OPTIONAL):

  * Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille GDPR "Click pentru detalii"